Dibaca 6971 kali
June 28th, 2009
By Arif Posted in Intips Humor

Tips Online Facebook dengan Multi Account

facebook lilikFacebook tidak bisa dipungkiri telah merasuk ke urat nadi dan mengalir di aliran darah wkwkwk hyperbola banget ya..? Hampir seluruh anggota keluarga mempunyai account facebook, keadaan ini bisa membuat repot jika dirumah mempunyai hanya satu Komputer dirumah.
Bisa-bisa terjadi perang gara-gara facebook.

Untuk mengatasi itu semua Anda bisa menggunakan 1 PC untuk banyak account facebook secara bersamaan.

Caranya cukup sederhana :

  • Install banyak web browser di PC, saya menggunakan Intenet Explorer 8 dan Opera 9 untuk melakukan tips ini
  • Buka kedua web browser diatas
  • Login facebook Anda misalnya pada IE8 dan kemudian login facebook istri Anda dengan Opera 9
  • Lakukan split layar, untuk pemakain bersama (lihat screen shoot dibawah)

Anda bisa online banyak account jikan mempunyai web browser yang banyak, misalnya install juga Mozilla, Crome dll.

Tapi tunggu dulu, tips ini tidak berguna kalau :

  • Anda menggunakan facebook untuk berkomunikasi dengan mantan pacar
  • Mencari selingkuhan baru

Bisa terjadi perang lebih besar ketimbang hanya memperebutkan PC buat facebookan.

facebook 2 account


229 Comments

  1. eko prasetyo

    tips yang indah :p

    tapi sayang blom bisa praktek

    *rukmini lagi ke singapura
    .-= eko prasetyo´s last blog ..Aku Cemburu Melihat Photomu =-.

    • Wkwkwk … Rukmi atau Rokmini Ko?

      Makanya dibanyain cewek bukan domain :rotfl:

      • eko prasetyo

        udah bnyak tapi ndak bisa ngimpi

        *stop dreaming
        .-= eko prasetyo´s last blog ..Teknik SEO – Semakin Ku Kejar Semakin Jauh =-.

  2. Permana Jayanta

    Sepertinya pake Firefox bisa trus buat profile yang banyak di Firefox trus tiap profile dibuka di jendela yang berbeda. Belum sempet nyoba sih tapi sewaktu baca postingan ini jadi kepikiran.
    .-= Permana Jayanta´s last blog ..Panduan SEO dari Google dalam Bahasa Indonesia =-.

    • Segera dicoba bro … biar saya bisa mempraktekkan sekalian

  3. facebooker sejati ni 😀 , aku menu settingan aja banyak yang nggak hapal
    .-= rusli zainal´s last blog ..Lebih Mengenal Aslinya Pekan Baru Riau =-.

  4. Alhamdulillah Punya Presiden

    alhamdulillah “rusli” masih di halaman 4 😀
    .-= Alhamdulillah Punya Presiden´s last blog ..Alhamdulillah Punya Presiden – Kontes SEO Baru =-.

  5. claser99

    skalian pake Safari juga… 😀
    download browserx disini:
    http://claser99.blogspot.com
    .-= claser99´s last blog ..Cara Menghapus Akum Email Google – GMail! =-.

  6. Blogger Ceria

    wah.. kirain gimana, tahunya pake web browser yang beda.. haha 🙂
    .-= Blogger Ceria´s last blog ..Download Tarix Jabrix 2 Gratis =-.

  7. abu

    mantap tuh mas tipsnya, online YM dengan multi acount dah basi kali ya..
    .-= abu´s last blog ..Coba Ikutan kontes Belajar SEO Para Pemula =-.

  8. Komunitas Blog Sharing

    Wah… makasih infonya mas….

    jadi kunci nya browsing di beda browser yah… hehe2..

    untuk FB gag detect berdasarkan alamat IP jg…

    • Sederhana saja, nggak perlu pakai code yang njlimet 😀

  9. Donito

    Apakah kita boleh memiliki multi account FB? Takutnya di banned, kalau tidak makai proxy khan ketahuan tuh satu IP address..?
    .-= Donito´s last blog ..Melatih Kekuatan Pikiran =-.

    • ffhfkdkkfs

      iya tuh, dijawab dong, mas author.

      oh ya kayaknya sih nggak kali ya, soalnya di warnet2x banyak yg sign up dan login facebook accounts mereka tapi nggak dibanned. Sama kayak yahoo atau gmail. bisa bikin banyak accounts. Gratis lagi!

      mungkin pemilik facebook ngerti kalo situs mereka juga populer di negara dunia ke-3 yg pengguna internetnya masih sedikit dan cuma punya akses internet ke warnet. cuma masalahnya kalo main mafia war gimana, ya?

      PS : Donito, sekarang nggak jaman lagi mengecoh admin pakai proxy, pasti ketahuan. saya aja multis di game online ketahuan kok hehehe.

      • Thanks sudah diingatkan dan dibantu menjawab : Facebook tidak melakukan spesifikasi satu IP Address, saya menggunakan dial up modem yang IP-nya dinamis jadi berubah tergantung waktu dial up, nggak masalah, berbeda kalau ikutan bisnis adsense yg spesifik IP address.

        Untuk kasus multi account diatas adalah multi account untuk email yg berbeda dan beda pemilik, misalnya saya dan istri saya bisa facebookan bareng didalam satu PC. 😀

  10. Andrew

    Hahaha,,,
    Tips yang bagusss, , ,
    Bisa dimanfaatkan buat ngomen status sendiri pakek account klonengan neh. . . 😀 😀

  11. keren, tulisan ini sangat menolong. ane jadi belajar banyak hal dari blog ini. good job!!!

  12. keren, artikel ini sangat bagus. saya jadi belajar banyak hal dari blog ini. cool!!!

  13. wow, web ini sangat mudah dimengerti. saya jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. lanjutkan!!!

  14. wah, blog ini sangat mudah dimengerti. saya jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. lanjutkan!!!

  15. mantap, artikel ini sangat membantu. gua jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. mantap!!!

  16. wah, blog ini sangat mudah dimengerti. ane jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

  17. wah, tulisan ini sangat menolong. saya jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. cool!!!

  18. wah, tulisan ini sangat membantu. saya jadi mengetahui banyak hal dari artikel ini. cool!!!

  19. mantap, tulisan ini sangat menolong. kami jadi mengerti banyak hal dari web ini. good job!!!

  20. wah, tulisan ini sangat mudah dimengerti. gua jadi mengetahui banyak hal dari web ini. good job!!!

  21. Saya harap bisa membaca lebih banyak postingan seperti ini! terima kasih

  22. Aku harap bisa membaca lebih banyak postingan seperti ini! terima kasih

  23. Tulisan yang menarik! terima kasih

  24. Tulisan yang menarik! terima kasih

  25. Kuharap bisa membaca lebih banyak artikel seperti ini! terima kasih

  26. Awesome your article change my mind. Thanks

  27. Saya harap bisa membaca lebih banyak artikel seperti ini! terima kasih

  28. Awesome your article change my mind. Thank you

  29. Artikel yang bagus! terima kasih

  30. Artikel yang menarik! terima kasih

  31. Saya butuh lebih banyak postingan seperti ini!! Jangan berhenti menulis ya ^_^

  32. Saya ingin lebih banyak artikel seperti ini!! Jangan berhenti berkarya ya ^_^

  33. Aku ingin lebih banyak artikel seperti ini!! Jangan berhenti menulis ya ^_^

  34. Kuharap bisa membaca lebih banyak tulisan seperti ini! terima kasih

  35. mantap, artikel ini sangat bagus. aku jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. lanjutkan!!!

  36. mantap, artikel ini sangat bagus. gua jadi belajar banyak hal dari blog ini. mantap!!!

  37. maknyus, blog ini sangat membantu. kami jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. good job!!!

  38. wow, blog ini sangat bagus. kami jadi belajar banyak hal dari artikel ini. mantap!!!

  39. wow, blog ini sangat membantu. gua jadi belajar banyak hal dari artikel ini. good job!!!

  40. maknyus, artikel ini sangat menolong. aku jadi belajar banyak hal dari artikel ini. lanjutkan!!!

  41. wow, tulisan ini sangat bagus. ane jadi belajar banyak hal dari postingan ini. good job!!!

  42. mantap, blog ini sangat membantu. saya jadi mengerti banyak hal dari web ini. cool!!!

  43. keren, blog ini sangat membantu. ane jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. keren!!!

  44. mantap, web ini sangat menolong. ane jadi mengerti banyak hal dari blog ini. keren!!!

  45. keren, tulisan ini sangat membantu. gua jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. good job!!!

  46. wah, web ini sangat menolong. kami jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

  47. maknyus, web ini sangat membantu. ane jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  48. wow, tulisan ini sangat mudah dimengerti. aku jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. keren!!!

  49. wah, tulisan ini sangat mudah dimengerti. saya jadi mengetahui banyak hal dari web ini. mantap!!!

  50. wow, artikel ini sangat bagus. gua jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  51. maknyus, postingan ini sangat bagus. kami jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

  52. keren, postingan ini sangat membantu. saya jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. mantap!!!

  53. wow, postingan ini sangat bagus. gua jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. keren!!!

  54. keren, artikel ini sangat membantu. ane jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. mantap!!!

  55. maknyus, artikel ini sangat mudah dimengerti. saya jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. mantap!!!

  56. mantap, postingan ini sangat menolong. gua jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

  57. wow, blog ini sangat bagus. aku jadi belajar banyak hal dari web ini. keren!!!

  58. maknyus, web ini sangat mudah dimengerti. aku jadi belajar banyak hal dari postingan ini. good job!!!

  59. mantap, tulisan ini sangat mudah dimengerti. gua jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. keren!!!

  60. mantap, artikel ini sangat bagus. aku jadi mengetahui banyak hal dari blog ini. cool!!!

  61. wah, artikel ini sangat menolong. kami jadi belajar banyak hal dari blog ini. mantap!!!

  62. wah, web ini sangat bagus. kami jadi mengerti banyak hal dari web ini. keren!!!

  63. mantap, postingan ini sangat mudah dimengerti. aku jadi mengetahui banyak hal dari web ini. mantap!!!

  64. keren, blog ini sangat membantu. saya jadi belajar banyak hal dari artikel ini. cool!!!

  65. keren, postingan ini sangat bagus. saya jadi mengerti banyak hal dari web ini. keren!!!

  66. wah, web ini sangat bagus. aku jadi mengetahui banyak hal dari blog ini. lanjutkan!!!

  67. wah, artikel ini sangat menolong. aku jadi mengerti banyak hal dari blog ini. keren!!!

  68. keren, postingan ini sangat membantu. kami jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. cool!!!

  69. wah, web ini sangat mudah dimengerti. aku jadi mengetahui banyak hal dari blog ini. mantap!!!

  70. keren, postingan ini sangat bagus. kami jadi mengerti banyak hal dari blog ini. keren!!!

  71. maknyus, artikel ini sangat membantu. aku jadi mengetahui banyak hal dari artikel ini. mantap!!!

  72. maknyus, postingan ini sangat menolong. gua jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  73. keren, web ini sangat bagus. ane jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. good job!!!

  74. wah, tulisan ini sangat mudah dimengerti. gua jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  75. maknyus, web ini sangat mudah dimengerti. saya jadi mengerti banyak hal dari blog ini. mantap!!!

  76. maknyus, artikel ini sangat menolong. saya jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. keren!!!

  77. wah, postingan ini sangat menolong. aku jadi belajar banyak hal dari artikel ini. cool!!!

  78. mantap, tulisan ini sangat menolong. gua jadi mengetahui banyak hal dari web ini. keren!!!

  79. maknyus, artikel ini sangat menolong. ane jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  80. keren, web ini sangat menolong. ane jadi mengetahui banyak hal dari web ini. mantap!!!

  81. mantap, web ini sangat bagus. kami jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. lanjutkan!!!

  82. wow, blog ini sangat bagus. aku jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  83. mantap, web ini sangat bagus. kami jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. keren!!!

  84. wah, postingan ini sangat bagus. ane jadi mengetahui banyak hal dari artikel ini. cool!!!

  85. keren, artikel ini sangat mudah dimengerti. saya jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

  86. wah, tulisan ini sangat menolong. aku jadi mengetahui banyak hal dari web ini. lanjutkan!!!

  87. wah, postingan ini sangat membantu. saya jadi mengerti banyak hal dari web ini. cool!!!

  88. maknyus, artikel ini sangat menolong. kami jadi mengetahui banyak hal dari postingan ini. cool!!!

  89. Always a big fan of linking to bloggers that I like but really don’t get a whole lot of link adore from.

  90. Here are a number of the websites we advise for our visitors

  91. although websites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they are essentially really worth a go via, so have a look

  92. Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nonetheless really really worth taking a look, whoa did 1 discover about Mid East has got far more problerms too

  93. we came across a cool web page that you simply could get pleasure from. Take a search when you want

  94. usually posts some really fascinating stuff like this. If you?re new to this site

  95. the time to read or go to the content material or web sites we’ve linked to beneath the

  96. that will be the finish of this write-up. Here you will discover some web pages that we feel you?ll appreciate, just click the hyperlinks over

  97. please visit the sites we comply with, including this one, because it represents our picks in the web

  98. Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless actually worth taking a look, whoa did a single learn about Mid East has got additional problerms as well

  99. Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated data, nevertheless seriously really worth taking a appear, whoa did one understand about Mid East has got more problerms as well

  100. Here is a superb Blog You might Find Exciting that we Encourage You

  101. that could be the end of this write-up. Here you?ll come across some internet sites that we consider you will enjoy, just click the hyperlinks over

  102. we came across a cool web site that you just might enjoy. Take a look for those who want

  103. we prefer to honor quite a few other web websites around the net, even when they aren?t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out

  104. below you?ll uncover the link to some sites that we feel you ought to visit

  105. very couple of websites that happen to become comprehensive below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out

  106. just beneath, are several entirely not associated internet sites to ours, nevertheless, they may be surely worth going over

  107. the time to study or visit the subject material or web-sites we’ve linked to beneath the

  108. Thank you very much

  109. Thanks

  110. Thanks

  111. We came across a cool website that you simply may possibly appreciate. Take a look in case you want.

  112. Every when in a whilst we pick out blogs that we study. Listed beneath are the most up-to-date sites that we select

  113. below you?ll find the link to some internet sites that we feel you’ll want to visit

  114. here are some links to web sites that we link to since we feel they are really worth visiting

  115. just beneath, are various absolutely not associated web sites to ours, nonetheless, they are surely really worth going over

  116. amazing article

  117. here are some hyperlinks to web sites that we link to simply because we feel they’re worth visiting

  118. just beneath, are many completely not associated websites to ours, however, they are surely worth going over

  119. one of our guests not long ago advised the following website

  120. check below, are some totally unrelated internet sites to ours, nevertheless, they may be most trustworthy sources that we use

  121. although web sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they may be in fact really worth a go by means of, so possess a look

  122. that will be the finish of this post. Right here you?ll obtain some web-sites that we think you?ll appreciate, just click the hyperlinks over

  123. here are some links to web sites that we link to simply because we believe they may be really worth visiting

  124. check beneath, are some entirely unrelated websites to ours, nevertheless, they may be most trustworthy sources that we use

  125. Here is an excellent Weblog You might Obtain Fascinating that we encourage you to visit.

  126. here are some links to web-sites that we link to mainly because we consider they are really worth visiting

  127. we like to honor many other online web pages around the internet, even though they aren?t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out

  128. one of our visitors not long ago proposed the following website

  129. Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nonetheless really really worth taking a appear, whoa did a single study about Mid East has got more problerms also

  130. although sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we feel they’re essentially worth a go by way of, so possess a look

  131. we came across a cool site which you may get pleasure from. Take a appear for those who want

  132. Every as soon as in a while we pick out blogs that we read. Listed below would be the newest internet sites that we pick out

  133. Every when inside a whilst we opt for blogs that we study. Listed below are the most recent sites that we opt for

  134. very few web-sites that transpire to become comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly nicely really worth checking out

  135. below you?ll find the link to some websites that we feel you should visit

  136. Every once in a while we choose blogs that we read. Listed below are the latest internet sites that we select

  137. Here is an excellent Weblog You may Find Interesting that we Encourage You

  138. always a significant fan of linking to bloggers that I really like but don?t get a great deal of link appreciate from

  139. Here is a good Blog You might Obtain Fascinating that we Encourage You

  140. very couple of internet websites that come about to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out

  141. below you will find the link to some sites that we consider you should visit

  142. please check out the web pages we stick to, including this a single, because it represents our picks from the web

  143. below you?ll discover the link to some websites that we feel you’ll want to visit

  144. that will be the end of this report. Right here you?ll discover some web sites that we assume you will value, just click the links over

  145. The data mentioned within the post are some of the ideal out there

  146. below you?ll come across the link to some sites that we assume you ought to visit

  147. we like to honor several other internet internet sites around the internet, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out

  148. although internet websites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they are really worth a go through, so possess a look

  149. here are some hyperlinks to web pages that we link to mainly because we feel they’re worth visiting

  150. amazing

  151. check beneath, are some totally unrelated internet sites to ours, on the other hand, they’re most trustworthy sources that we use

  152. very handful of web sites that occur to be in depth below, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out

  153. always a significant fan of linking to bloggers that I like but do not get a good deal of link really like from

  154. the time to study or stop by the content material or web-sites we’ve linked to below the

  155. please pay a visit to the websites we adhere to, like this a single, as it represents our picks in the web

  156. we came across a cool web site that you just might enjoy. Take a appear should you want

  157. very handful of web-sites that transpire to be detailed below, from our point of view are undoubtedly very well really worth checking out

  158. although internet sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they may be basically really worth a go as a result of, so have a look

  159. The information and facts mentioned inside the write-up are several of the very best offered

  160. check below, are some totally unrelated internet websites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use

  161. we prefer to honor lots of other world wide web web-sites on the net, even though they aren?t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out

  162. that may be the finish of this article. Right here you?ll find some internet sites that we assume you?ll appreciate, just click the links over

  163. always a large fan of linking to bloggers that I love but don?t get a lot of link really like from

  164. Your mode of describing the whole thing in this paragraph is actually fastidious, every one can easily understand it, Thanks a lot.|

  165. amazing

  166. The information talked about inside the write-up are a few of the most effective out there.

  167. cbd oil companies

  168. I enjoy what you guys are up too. This kind of clever work and reporting! Keep up the wonderful works guys I’ve incorporated you guys to my own blogroll.|

  169. amazing

  170. Hi there friends, its wonderful paragraph on the topic of tutoringand completely explained, keep it up all the time.|

  171. nich blog

  172. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic blog!|

  173. Hello There. I discovered your weblog the use of msn. This is an extremely neatly written article. I will be sure to bookmark it and come back to read extra of your useful information. Thank you for the post. I’ll definitely return.|

  174. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.|

  175. Appreciate this post. Will try it out.|

  176. Pretty! This has been an incredibly wonderful post. Thanks for supplying this information.|

  177. Why users still make use of to read news papers when in this technological globe all is presented on net?|

  178. We prefer to honor many other world-wide-web websites around the internet, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out.

  179. My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!|

  180. Check beneath, are some completely unrelated web sites to ours, on the other hand, they are most trustworthy sources that we use.

  181. Sites of interest we have a link to

  182. one of our visitors recently suggested the following website

  183. that may be the finish of this report. Right here you?ll uncover some web sites that we feel you?ll appreciate, just click the links over

  184. i bookmared your site

  185. here are some links to sites that we link to due to the fact we assume they are worth visiting

  186. the time to study or go to the content or web pages we have linked to below the

  187. continuously i used to read smaller articles or reviews that as well clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading now.|

  188. It’s truly a great and useful piece of info. I am glad that you just shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.|

  189. always a major fan of linking to bloggers that I like but don?t get a lot of link adore from

  190. Please check out the internet sites we stick to, which includes this 1, because it represents our picks from the web.

  191. Greetings! Very helpful advice in this particular article! It’s the little changes that produce the largest changes. Thanks a lot for sharing!|

  192. I love it when individuals come together and share views. Great blog, keep it up!|

  193. that is the end of this article. Right here you will find some internet sites that we feel you will enjoy, just click the hyperlinks over

  194. I read this piece of writing fully on the topic of the resemblance of newest and earlier technologies, it’s awesome article.|

  195. Every once inside a whilst we choose blogs that we read. Listed below would be the most recent internet sites that we opt for.

  196. please pay a visit to the web-sites we comply with, like this 1, because it represents our picks through the web

  197. Check beneath, are some entirely unrelated internet websites to ours, however, they may be most trustworthy sources that we use.

  198. that could be the end of this post. Here you?ll come across some web sites that we consider you?ll appreciate, just click the hyperlinks over

  199. usually posts some quite exciting stuff like this. If you?re new to this site

  200. Sites of interest we’ve a link to

  201. Keep on working, great job!|

  202. Sites of interest we’ve a link to

  203. Awesome things here. I am very glad to see your article. Thank you so much and I’m taking a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?|

  204. the time to read or check out the content material or web-sites we have linked to below the

  205. excellent points altogether, you simply won a brand new reader. What may you recommend about your submit that you made a few days ago? Any positive?|

  206. Here is an excellent Weblog You might Come across Fascinating that we Encourage You

  207. Here are several of the web-sites we advise for our visitors

  208. Sites of interest we’ve a link to

  209. I visit daily a few web sites and blogs to read posts, but this weblog presents feature based posts.|

  210. Sites of interest we’ve a link to

  211. usually posts some very exciting stuff like this. If you are new to this site

  212. below you will find the link to some sites that we feel you must visit

  213. I’m not sure why but this web site is loading extremely
    slow for me. Is anyone else having this issue or
    is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  214. For latest news you have to pay a quick visit web and on web I found this web page as a most excellent web page for most recent updates.|

  215. Sites of interest we have a link to

  216. we came across a cool web page which you might get pleasure from. Take a appear if you want

  217. Here is a great Weblog You may Obtain Interesting that we Encourage You

  218. Sites of interest we’ve a link to.

  219. Here are some links to sites that we link to simply because we assume they may be really worth visiting.

  220. Very couple of web-sites that transpire to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly nicely worth checking out.

  221. We prefer to honor a lot of other internet web pages on the net, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out.

  222. Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your further post thanks once again.|

  223. I constantly spent my half an hour to read this weblog’s articles or reviews all the time along with a mug of coffee.|


2 Trackbacks

  1. Tips Online Facebook dengan Multi Account | in-tips.com | Belajar … | Bisnis Online 28 06 09
  2. Sobat Blogger : Download Video 3GP Identik Video Mesum | raiderhost.com 03 07 09

Your Comment to claser99