Dibaca 3697 kali
June 3rd, 2008
By Arif Posted in Intip-Intips

Ooooo… Begini Toh dalemannya CPANEL

Ditengah kesibukan mengawasi Proyek yang sedang banyak-banyaknya (sok sibuk 🙂 saya setiap hari pulang sampai jam 10 malam) saya sempatkan untuk membuka CPANEL dari hosting yang baru dibeli.

O… ternyata dalemannya seperti ini, setelah mendalami dan mencoba up-load beberapa template WP, salah satunya adalah yang sedang saya gunakan ini dan membuat e-mail baru. Lumayan punya e-mail dari domain sendiri. Sengaja nggak saya publikasikan hanya untuk keperluan registrasi, registrasi apalah yang penting bisa pake nama sendiri.

Masih ada kendala sedikit tentang WordPress dan cPanel, mungkin baca-baca dan tanya-tanya bisa sedikit membantu.

Bukankah kita harus selalu belajar supaya pinter, minimal nggak bodoh-bodoh amat 😆


28 Comments

  1. ridu

    wah.. blog baru yah.. selamet yah..

    moga tambah rajin ngeblognya.. hehehe..

    Thanks ya … rajin berkunjung ….

  2. ochim

    wah,,, sama prend,, kita oprek2 aja pasti ketemu kendala yg kita hadapi,,
    btw untuk permalink nya ini masih settingan defult ya ?..
    ganti aja prend biar sedikit nye’o 😀

    salam kengken kabare.

  3. Iya nich, cuma masih bingung saat edit pemalink disuruh masukin “editan” css, lha yang jadi masalah masukin kemana belum ketemu 🙂 atau mas Ochim berniat membantu 🙂 Masih bingung …

  4. zee

    kmarin sy mo buka domain baru lg, tp males pake cpanel. udah kebiasaan pake spanel, jd mo belajar fantastico rada males… tar ajalha 😀

  5. @Ogi : biasa mas … cuma masih terbata-bata, bisa tolongin cara edit permalinks nggak, saya masih bingung tempat editnya.

    @Zee : Saya malah nggak ngerti sPanel 🙂 , maklum baru ngerti CPanel aja saat pake hosting sendiri, sama-sama belajar bisa lebih baik nich, saling sharing

  6. baru belajar2 aja dah langsung bisa, niy theme nya jg bagus

  7. Usually posts some very interesting stuff like this. If you are new to this site.

  8. although websites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they’re in fact really worth a go by way of, so possess a look

  9. always a huge fan of linking to bloggers that I adore but do not get lots of link love from

  10. Sites of interest we’ve a link to

  11. one of our visitors a short while ago recommended the following website

  12. usually posts some extremely exciting stuff like this. If you are new to this site

  13. here are some links to web pages that we link to due to the fact we believe they’re really worth visiting

  14. check below, are some absolutely unrelated sites to ours, on the other hand, they’re most trustworthy sources that we use

  15. one of our visitors not too long ago suggested the following website

  16. here are some links to websites that we link to since we consider they’re really worth visiting

  17. just beneath, are a lot of entirely not associated sites to ours, however, they are surely worth going over

  18. always a large fan of linking to bloggers that I really like but don?t get quite a bit of link enjoy from

  19. very couple of sites that come about to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out

  20. here are some hyperlinks to web sites that we link to simply because we feel they are really worth visiting

  21. below you will locate the link to some internet sites that we assume it is best to visit

  22. we like to honor lots of other world wide web internet sites on the net, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out

  23. the time to study or stop by the material or web-sites we’ve linked to below the

  24. One of our visitors not too long ago recommended the following website.

  25. we like to honor a lot of other world-wide-web web sites on the net, even when they aren?t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out

  26. please pay a visit to the web pages we stick to, such as this 1, because it represents our picks from the web

  27. usually posts some extremely interesting stuff like this. If you?re new to this site

  28. the time to study or stop by the content material or websites we have linked to beneath the



Add Yours